Gespecialiseerd in

Relatie- en communicatietraining

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit t Gooi

Wie zijn we

Henriette en Qruun vormen de kern van Good Spirit. Samen hebben wij Good-Spirit ’t Gooi, Relatietherapie praktijk te Hilversum.

Wij werken vanuit de overtuiging, dat het doel van ieder mens is, zichzelf te ontdekken en de ander te ontmoeten.

Het blijkt dat bij de, 'eigen', juiste manier van vragen, ieder mens heel goed weet waarom, waardoor of waar vanuit hij/zij iets heeft gedaan of gelaten. Een mens handelt naar de hoogste overtuiging van dat moment. Wij zijn ons in relatietherapie gaan specialiseren doordat wij 'gegrepen' zijn door dit gegeven.

Er blijkt zoveel eenzaamheid, onbegrepenheid, teruggetrokken gedrag gebaseerd te zijn op zoveel overeenkomstige misverstanden, dat wij elke dag weer geraakt worden als mensen daar inzicht in krijgen en daardoor; liefde, geluk, intimiteit, etc. kunnen ervaren.

Wij hebben ons, en doen het nog steeds, verdiept in alle vormen van relatietherapie, koppeltherapie en gezins-, familietherapie. Al meer dan 25 jaar.  Onze specialisatie is een Intensief Relatieweekend

 

Ook verzorgen wij relatiecommunicatietrainingen in onze Partnerrelatieacademie, zowel in Nederland als in het buitenland.