Wat doen bij stress 

Wil je weten wat je kan doen bij stress? Of ben je op zoek naar iemand die je hierbij hulp kan bieden? Die je daarnaast kan helpen bij vage klachten, moeheid, lusteloosheid, somberheid of wil je je gewoon weer fit voelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wat te doen bij stress en Miasma

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen. Van nature vecht het iedere aanval op het lichaam aan en geneest het. Bijvoorbeeld wanneer je teveel eet of drinkt, of een wond die hersteld en een koorts die wordt ingezet om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Bij te veel onderdrukking door onder andere geneesmiddelen, stress, voeding, vermoeidheid, shock, trauma, verdriet etc. wordt ons zelfgenezend vermogen aangetast en raakt het in disbalans. Hierdoor ontstaat Het Miasma. Vermoeidheid door stress is hiervan het resultaat. Je zelfgenezend vermogen is niet meer in staat om dit te overwinnen en je kunt geen optimaal gebruik maken van je natuurlijke levenskracht.

Wat doen bij stress?

  • Is er iets waardoor je je slecht blijft voelen?
  • Komt de energie niet terug, terwijl er niets aan de hand lijkt te zijn?
  • Blijf je je niet goed voelen na een medische behandeling?
  • Is er iets in je leven wat je moeilijk kan accepteren?
  • Vraag je je af waarom je steeds dingen uitstelt of lusteloos bent?
  • Heb je overgewicht die niet weggaat, wat je ook doet?

Wanneer je een van deze vragen bevestigend beantwoordt, is het heel goed mogelijk dat je een Miasma hebt.

Wat doen bij stress?

Het Miasma is energie die wordt ‘bestreden’ met klassieke homeopathie. Ieder Miasma moet secuur en individueel behandeld worden, dat komt omdat er verschillende soorten bestaan. Een Miasma behandeling bestaat uit acht keer een klassiek homeopathisch middel innemen, ongeveer om de zes weken. Het middel breekt Miasma tot de kern toe af. Elke keer voor de inname krijg je een formulier en hier wordt de behandeling op aangepast. Persoonlijk, betaalbaar en voor iedereen. Wanneer je je Miasma kwijt raakt, wordt je zelfgenezend vermogen weer zoals hij hoort.

Benieuwd hoe je vermoeidheid door Miasma wordt opgelost?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Informatie aanvraag Afspraak maken