Vermoeidheid door stress

Heb je last van vermoeidheid door stress en ben je op zoek naar iemand die je daarmee kan helpen? Die je daarnaast ook kan helpen bij vage klachten, moeheid, lusteloosheid, somberheid of wil je je gewoon weer fit voelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Vermoeidheid door stress en Miasma

Ieder persoon beschikt over een zelfgenezend vermogen. Van nature vecht het iedere aanval op het lichaam aan en geneest het. Bijvoorbeeld wanneer je teveel eet of drinkt, of een wond die hersteld en een koorts die wordt ingezet om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Bij te veel onderdrukking door onder andere geneesmiddelen, stress, voeding, vermoeidheid, shock, trauma, verdriet etc. wordt ons zelfgenezend vermogen aangetast en dan raakt het in disbalans. Hierdoor onstaat het Miasma. Vermoeidheid door stress is hiervan het resultaat. Je zelfgenezend vermogen is niet meer in staat om dit te overwinnen en je kunt geen optimaal gebruik maken van je natuurlijke levenskracht.

Wanneer vermoeidheid door stress?

  • Is er iets waardoor je je slecht blijft voelen?
  • Is er iets in je leven wat je moeilijk kan accepteren?
  • Blijf je je niet goed voelen na een medische behandeling?
  • Komt de energie niet terug, terwijl er niets aan de hand lijkt te zijn?
  • Vraag je je af waarom je steeds dingen uitstelt of lusteloos bent?
  • Heb je overgewicht die niet weggaat, wat je ook probeert?

Wanneer je een van deze vragen bevestigend beantwoordt, kan het heel goed dat je mogelijk een Miasma hebt. 

Hoe helpen wij je van vermoeidheid door stress af?

Het Miasma is energie die wordt ‘bestreden’ met klassieke homeopathie. Ieder Miasma moet secuur en individueel behandeld worden, dat komt omdat er verschillende soorten bestaan. Een Miasma behandeling bestaat uit acht keer een klassiek homeopathisch middel innemen, ongeveer om de zes weken. Het middel breekt Miasma tot de kern toe af. Elke keer voor de inname krijg je een formulier en hier wordt de behandeling op aangepast. Persoonlijk, betaalbaar en voor iedereen. Wanneer je je Miasma kwijt raakt, wordt je zelfgenezend vermogen weer zoals het was en hoort.

Benieuwd hoe je vermoeidheid door stress wordt opgelost?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Informatie aanvraag Afspraak maken