Spiritueel Therapeut gezocht?

Zoek je naar een spiritueel therapeut die jou kan coachen in het leven, die je kan helpen bij vage klachten, moeheid, lusteloosheid, somberheid of wil je je gewoon weer fit voelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Spiritueel Therapeut en Miasma

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen. Van nature vecht het iedere aanval op het lichaam aan en geneest het. Bijvoorbeeld een wond die hersteld of een koorts die wordt ingezet om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Bij te veel onderdrukking door onder andere geneesmiddelen, stress, voeding, vermoeidheid, shock, trauma, verdriet etc. wordt ons zelfgenezend vermogen aangetast en raakt het in disbalans. Hierdoor ontstaat het Miasma. Je zelfgenezend vermogen is niet meer in staat om ziekte te overwinnen en hierdoor kun je niet optimaal gebruik maken van je natuurlijke levenskracht. Een spiritueel therapeut kan je van je problemen af helpen!

Wanneer een spiritueel therapeut?

  • Is er iets waardoor je je slecht blijft voelen?
  • Is er iets in je leven wat je moeilijk kan accepteren?
  • Blijf je je niet goed voelen na een medische behandeling?
  • Komt de energie niet terug, terwijl er niets aan de hand lijkt te zijn?
  • Vraag je je af waarom je steeds dingen uitstelt of lusteloos bent?
  • Heb je (vage) klachten die aanhouden?

Wanneer je een van deze vragen bevestigend beantwoordt, is er een kans dat je een Miasma hebt. 

Hoe helpt je spiritueel therapeut je van je Miasma af?

Het Miasma is energie die wordt ‘bestreden’ met klassieke homeopathie. Ieder Miasme moet secuur en individueel behandeld worden, dat komt omdat er verschillende soorten bestaan. Een Miasma behandeling bestaat uit acht keer een klassiek homeopathisch middel innemen, ongeveer om de zes weken. Het middel breekt Miasma tot de kern toe af. Jouw spiritueel therapeut zal je hierbij ondersteunen. Elke keer voor de inname krijg je een formulier en hier wordt de behandeling op aangepast. Persoonlijk, betaalbaar en voor iedereen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een spiritueel therapeut?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.  

Informatie aanvraag Afspraak maken