Gespecialiseerd in

Relatie- en communicatietraining

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit t Gooi

Jouw Persoonlijke Design

Op basis van 25 jaar ervaring werken en begeleiden van mensen in en met relaties, hebben we een duidelijke meerwaarde gevonden in Human Design. Vandaar dat ik, Karin, verder ga met het maken van persoonlijke boeken voor iedereen die zichzelf vanuit zijn basis wil leren kennen.

                Jouw Persoonlijke Design

Medio januari kan je dit boek kopen, helemaal persoonlijk over jou! Per stuk, handmatig en met grote zorg gemaakt.

Iedereen is uniek, jij ook. Je hebt alle gereedschap meegekregen om jouw leven te leven. We nemen je mee naar een prachtige omschrijving van de persoon die jij bent.

Met alle talenten, vaardigheden en potentieel. Ook naar de valkuilen en de minder gemakkelijke kanten.  

We nemen je mee langs de weg van de 
meest interessante persoon op aarde, JIJ.

.......

Je hebt een eerste stap gezet, door dit boek te bestellen. Hierin ga je inzicht krijgen over jezelf en je eigen unieke manieren leren kennen. Dit boek gaat over de aangeboren eigenschappen die je hebt meegekregen. Je zal daaruit op kunnen maken waarin je geconditioneerd bent, wat je van nature kan en doet en wat jij allemaal in de basis tot je beschikking hebt.

Human Design is een instrument wat kan helpen erachter te komen, hoe je lichaam en geest bedoelt zijn om te functioneren en hoe je van betekenis kan zijn.

De beloning die je zal krijgen, door je ware natuur te leven is de moeite waard. Wanneer je meer van jezelf begrijpt, krijg je een heel andere interactie met jezelf en andere mensen.

Het effect is vaak dat je onrust kwijt raakt en betere gezondheid, welzijn en relaties kan hebben. Ook hoe je op je plek komt in je werk en professionele leven. Het kan geluk en een fijn leven beduidend bevorderen.

Voor meer informatie: karindendulk@casema.nl