Behandeling en Homeopatie

De behandeling en Homeopatische geneesmiddelen.

Juist bij een Miasma behandeling doet de ware kracht van de Klassieke Homeopathie zich gelden. Er is namelijk geen andere behandeling die in staat is om het Miasma te elimineren. Een Miasma behandeling bestaat concreet uit het toedienen van klassieke Homeopathische korrels, zodathet Miasma wordt uitgedoofd.

Het Miasma is energie. Dat geldt voor de homeopathische korrels ook. Wanneer de energie van de korrels precies worden afgestemdop de energie van het Miasma, dooft de energie van het Miasma uit.  De korrels moeten oraal (in de mond)ingenomen worden.

Door de werking van de Klassiek Homeopathische korrels wordt stap voor stap het Miasma afgebroken. Dit is een verklaarbaar en aantoonbaar natuurkundig proces en herstelt je zelfgenezend vermogen en optimaliseert je natuurlijke levenskracht.

Als een Miasma is verdwenen kan het nooit meer terugkomen.

Wanneer je via de Homeopatie je Miasma gedoofd hebt, zul je Miasmavrij zijn en zullen de hierna geboren kinderen het Miasma niet meer overerven. Indien de partner ook Miasmavrij is natuurlijk, de kinderen zullen "schoon" ter wereld komen.

Wil je van je vage klachten, moe zijn, lusteloosheid, somberheid af en je weer fit voelen en je weerstand opbouwen en verhogen? doe dan een Miasmabehandeling.