Zelfgenezend vermogen en Miasma

Het Miasma is een laagje dat zich als het ware om het zelfgenezend vermogen heen vormt en ervoor zorgt dat het niet optimaal kan werken, daardoor wordt het mogelijk dat ziektes, vermoeidheid, lusteloosheid, somberheid, chronische aandoeningen, moe, vage klachten, etc. niet overgaan. 

Het zelfgenezend vermogen is een mechanisme dat van nature iedere aanval op het lichaam aanvecht en geneest. Bijvoorbeeld een wond die keurig geneest of koorts die ingezet wordt om verspreidingen van virussen tegen te gaan waardoor afweerstoffen aangemaakt worden. Bij teveel onderdrukking door:  onder andere, geneesmiddelen, voeding, stress, vermoeidheid, shock, trauma, verdriet, woede, etc. kan ons zelfgenezend vermogen worden aangetast en in disbalans raken. Het Miasma kan hierdoor ontstaan. Het zelfgenezend vermogen is dan niet meer in staat om ziekte te overwinnen en je kunt geen optimaal gebruik maken van je natuurlijke levenskracht.

Wil je van je vage klachten, moe zijn, lusteloosheid, somberheid af en je weer fit voelen en je weerstand opbouwen en verhogen? doe dan een Miasmabehandeling.

Bij de behandeling staat voorop dat zolang het Miasma nog niet behandeld is, je nog niet helemaal gezond bent. Je blijft vatbaar voor ziekten. Je kan al ziek zijn voordat de symptomen zich ontwikkelen, pas als de balans op geen enkele manier meer in evenwicht is te brengen worden de langdurige symptomen zichtbaar. Ziek worden is een verstoring van harmonie en ritme van de levensenergie. De verstoring van het ritme kan zich op allerlei manieren uiten, bijvoorbeeld doordat je je opgejaagd voelt, je vitaliteit afneemt, lichamelijke symptonen gaan opspelen. na een Miasmabehandeling kan je eigen zelfgenezend vermogen weer in zijn volle kracht werken.