Hulp bij relatieproblemen?

Good Spirit is uniek in het organiseren van

 relatiecoaching weekend
(3 dagen)

 relatiecoaching met 2 relatiecoaches man/vrouw

Alleen bestemd voor jullie twee!

 

Hulp nodig bij relatieproblemen?

Good-Spirit helpt u bij het oplossen van relatieproblemen. In je relatie kom je er meestal erachter wie je werkelijk echt bent. Is jouw partner niet meer het allerbelangrijkste voor je? Zet dit jou aan het denken, voelen of handelen en is je gevoel weg in je relatie? Dan wordt het eens hoog tijd voor een duidelijke bespiegeling. Hoe wij dit voor u gaan oplossen?

Een nieuwe wendig aan je relatie geven door een driedaagse relatie therapie weekend op een adembenemende locatie in Blaricum!

Een verzorgd relatiecoaching weekend in een zeer exclusief hotel krijg je antwoord op onder andere de volgende vragen:

 • Kunnen wij nog iets uit onze relatie halen?
 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in de relatie?
 • Hoe kunnen we onze relatie een bevlieging geven?
 • Hoe kunnen wij er samen voor zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
 • Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
 • Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie die niet meer plaats vinden?
 • We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.
 • Of een van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

U kunt genieten wat een lang weekend in een zeer exclusief hotel waar u kunt genieten van alle denkbare luxe faciliteiten. U krijgt het gehele weekend een relatiecoaching die geleid worden door twee vakbekwame relatiecoaches, man en vrouw, met opdrachten en missies om weer de juiste start in jullie verhouding te maken, of bewustzijn en de juiste blik te geven in jullie situatie.

Inspirerende missies tijdens het relatietherapieweekend.

In het relatietherapieweekend wordt tijdens de eigen tijd met activiteiten gewerkt als hulp voor uw relatieproblemen. Deze activiteiten worden zowel met informatie en missiesopdrachten opgegeven. Wij gaan uitpluizen wat uw huidige situatie is en maken gebruik van orginele activiteiten. Wij werken niet met standaard activiteiten. Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan tijdens het relatiecoachingweekend, wordt de behagelijkheid tussen de partners overzichtelijk en duidelijk. Deze methode van relatiecoaching geeft direct zichtbaarheid in elke relatie. Al deze bevindingen die we hebben opgedaan, vormen een ondergrond om bij thuis verder aan de slag te gaan en deze met nieuwe energie en doeleinden aan te brengen. 

Nadat u deel heeft uitgemaakt van een relatiecoaching weekend bij Good Spirit, blijkt dat uw patronen doorbroken zijn en inzicht tot stand brengt. Het belangrijkste verschil tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer uit je hoofd krijgt en iets wat je geleert hebt kun je snel niet meer beheersen! Ongeacht de uitkomst!

Reflectiemethode
U krijgt snel en doelbewust inzicht over de facetten die uw wel of niet tevreden stelt in uw relatie. Dit traject volgt u met zowel een mannelijke als vrouwelijke relatiecoach. De nadruk ligt hierbij op de mogelijke afstand die tussen de beide partners zijn ontstaan. De partners worden getuige van de uitwisselingen van denktrant en gewaarwording tussen de twee relatiecoaches. Door het volgen van deze aanpak geven zij bepaalde problemen weer door gebruik te maken van de ‘Spiegelmethode’. Rendabele onderdelen van de relatie worden geopperd, maar daarnaast wordt de vermoedelijke oorzaak van miscommunicatie naar voren geschoven. Het verschil van elkaar verwachten wordt ook op deze manier duidelijk gemaakt. We houden deze wensen voor een spiegel en zo wordt direct duidelijk waar de wensen van beide kanten onduidelijk zijn en niet tot de wederwaardigheid behoren, onherbergzame patronen, of datgene wat maakt dat er bijna geen intimiteit meer is. Ook waar liefde niet de grootste rol speelt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie
Henriette en Qruun zijn al jaren actief in het begeleiden van mensen. (zie algemeen)

Het arrangement
Het verblijf in een luxe hotel vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur. U begint met een heerlijke lunch en 's avonds een 3 gangen diner. Zaterdag start u met een ontbijt, 's middags wordt een lunch verzorgd en 's avonds kunt u genieten van een 3 gangendiner en wederom zondag een ontbijt. Alles is inbegrepen, zoals koffie/thee en huiswijn. De kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek kunt u ook doordeweeks bij ons terecht.

 • Cochingsessies, 4 x met twee therapeuten, man en vrouw
 • Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
 • Nazorg via e-mail

In een oriënterend telefonisch gesprek,  proberen we samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.

Informatie aanvraag Afspraak maken