Hulp bij burnout

Ben je op zoek naar hulp bij een burnout, naar iemand die je van je burnout af wilt helpen? Die je daarnaast kan helpen bij vage klachten, moeheid, lusteloosheid, somberheid of wil je je gewoon weer fit voelen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Hulp bij burnout en Miasma bestrijden

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen. Van nature vecht het iedere aanval op het lichaam aan en geneest het die aanvallen. Bijvoorbeeld bij een burnout, een wond die hersteld of een koorts die wordt ingezet om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Bij te veel onderdrukking door onder andere geneesmiddelen, stress, voeding, vermoeidheid, shock, trauma, verdriet etc. wordt ons zelfgenezend vermogen aangetast en raakt het in disbalans. Hierdoor ontstaat Het Miasma. Een blijvende burnout kan hiervan het resultaat zijn. Je zelfgenezend vermogen is niet meer in staat om dit te overwinnen en hierdoor kun je geen optimaal gebruik meer maken van je natuurlijke levenskracht.

Wanneer hulp bij burnout?

  • Is er iets waardoor je je slecht blijft voelen?
  • Heb je dingen niet gedaan, die je eigenlijk wel had willen doen?
  • Is er iets in je leven wat je moeilijk kan accepteren?
  • Blijf je je niet goed voelen na een medische behandeling?
  • Komt de energie niet terug, terwijl er niets aan de hand lijkt te zijn?
  • Vraag je je af waarom je steeds dingen uitstelt of lusteloos bent?
  • Heb je overgewicht die niet weggaat, wat je ook doet?

Wanneer je een van deze vragen bevestigend beantwoordt, is het heel goed mogelijk dat je een Miasma hebt.

Hoe bieden wij je hulp bij een burnout? 

Het Miasma is energie die wordt ‘bestreden’ met klassieke homeopathie. Ieder Miasma moet secuur en individueel behandeld worden, dat komt omdat er verschillende soorten bestaan. Een Miasma behandeling bestaat uit acht keer een klassiek homeopathisch middel innemen, ongeveer om de zes weken. Het middel breekt Miasma tot de kern toe af. Elke keer voor de inname krijg je een formulier en hier wordt de behandeling op aangepast. Persoonlijk, betaalbaar en voor iedereen. Wanneer je je Miasma kwijt raakt, zal je zelfgenezend vermogen weer hersteld worden zoals hij hoort. Je burnout zal verleden tijd zijn.

Wilt u meer weten over hulp bij je burnout ?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Informatie aanvraag Afspraak maken