Gespecialiseerd in

Relatie- en communicatietraining

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit t Gooi

Agenda

  Intensief Relatieweekend
(één echtpaar)

Geef je relatie een mooi cadeau! Meer verdieping, communicatie en intimiteit met begrip en inzicht in de situatie, tijdens, een intensieve 3 daagse, in een schitterende omgeving in 't Gooi. Volledig verzorgd, geen standaard programma, volledig op jullie afgestemd, voorzien van alle materialen, inclusief opdrachten tussendoor, werken aan het doorbreken en begrijpen van ingesleten patronen in je relatie of inzicht krijgen wat er met jullie gebeurd is. 6 uur coaching met twee therapeuten (M/V). Mogelijke data in gezamenlijk overleg.  06-134 62 348

 

 

 

 

Relatie Retraite

Zin om in de Spaanse zon,
een week aan je relatie te werken?

Intensieve Relatie Week

Zin om elkaar opnieuw te ontmoeten?
Meer groeien en genieten van je relatie!

Exclusief! Met persoonlijke sessies.  
Een middel om meer uit je relatie te halen.

 

Najaar 2017 weer

Meer groeien en genieten van je relatie!

Merk je dat het fijn zou zijn als jullie weer wat meer plezier samen zouden hebben? Is, door de komst van kinderen, veel werken of door andere omstandigheden het echte gevoel van ‘samen’ teveel op de achtergrond geraakt? De intimiteit voor een deel weg? Hebben sleur en routine de overhand gekregen? Is er nog respect voor elkaar, maar plezier en intimiteit te weinig? Twijfel je soms aan ‘samen oud te willen worden’ ? Hebt je het idee dat er meer uit je leven en jullie relatie gehaald kan worden? Overweeg dan eens:

Een week in Zuid Spanje (Andalusië) waar in oktober nog heerlijke temperaturen zijn en jullie weg zijn van huiselijke beslommeringen en werkzaamheden.

Intensieve Relatie Week